Brønn og Spesialboring AS tilbyr god service og pålitelighet. Innehaver Magnar Aasgard opprettet firmaet i 1980, og har erfaring helt tilbake til 1977. Pr. dags dato har vi 5 ansatte, og vi har Sentral Godkjenning for Ansvarsrett. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål angående våre tjenester eller priser.

Magnar-aasgard

Magnar Aasgard
Tittel: Innehaver
Tlf: 915 38 237
Mail: firmapost@bronn-spesialboring.no

Magnar Aasgard har erfaring som brønnborer fra 1977. I 1980 startet han AS Brønn og Spesialboring. Magnar er den du treffer på telefon og som kommer på uforpliktende befaring hos deg.

Trond-aasgard

Trond Aasgard
Tittel: Daglig leder
Tlf: 952 44 707
Mail: trond@bronn-spesialboring.no

Trond Aasgard overtok i 2013 som daglig leder for Brønn og spesialboring. Han kjører lastebil, truck og kranbil og har vært ansatt som brønnborer i firmaet siden 1996.

Frode

Frode Aasgard
Tittel: Brønnborer

Frode har pr. 2014 jobbet 6 år hos AS brønn og spesialboring. Han kjører lastebil, kranbil og truck og har i tillegg erfaring med salg og montering av varmepumper.

Helge-Hindenes

Helge Hellan Hindenes
Tittel: Brønnborer
Tlf: 906 12 986
Mail: helge@bronn-spesialboring.no

Helge Hindenes har jobbet for AS Brønn og Spesialboring siden 1994. Han kjører lastebil, kran, truck og er en av våre mest erfarne brønnborere.

jorgen

Jørgen Hindenes
Tittel: Brønnborer

Jørgen Hindenes har jobbet som brønnborer siden 2008 og har, tross ung alder, vært utallige steder i Hordaland og boret for Brønn og spesialboring AS.

Kari-anne

Kari-Anne Børtveit
Tittel: Brønnborer

Kari-Anne Børtveit er en av de få kvinnelige brønnborerne i Norge. Hun har jobbet for Brønn og spesialboring AS siden 2008. Hun kjører både lastebil, kranbil og truck.