Om AS Brønn og Spesialboring

AS Brønn og Spesialboring ble startet av Magnar Aasgard i 1980. I dag er det sønnen Trond Aasgard som eier og driver bedriften.

Vi holder til på Frekhaug nord for Bergen, der vi har lager/verksted og kontor.

Vi sysselsetter i dag 6,5 ansatte og alle snakker norsk.

Vårt arbeidsområde er i hele Hordaland, men hoveddelen av jobbene er i stor-Bergen. Vi driver med boring i fjell og løsmasser. Vi utfører brønnboring, energiboring, horisontalboring, fundamentering, samt montering av pumper og kollektorer i brønner vi har boret. Vi har en stor lagerbeholdning med pumper og utstyr til brønner.

Vi prøver etter beste evnte å være tilgjengelig 24/7 på telefon.

Innehaver

Magnar Aasgard

Tlf: 915 38 237
firmapost@bronn-spesialboring.no

Magnar Aasgard har erfaring som brønnborer fra 1977. I 1980 startet han AS Brønn og Spesialboring. Magnar er den du treffer på telefon og som kommer på uforpliktende befaring hos deg.

Daglig leder

Trond Aasgard

Tlf: 952 44 707
trond@bronn-spesialboring.no

Trond Aasgard overtok i 2013 som daglig leder for Brønn og spesialboring. Han kjører lastebil, truck og kranbil og har vært ansatt som brønnborer i firmaet siden 1996.

Brønnborer

Frode Aasgard

Frode har jobbet hos AS brønn og spesialboring siden 2008. Han kjører lastebil, kranbil og truck og har i tillegg erfaring med salg og montering av varmepumper.

Brønnborer

Helge Hellan Hindenes

Tlf: 906 12 986
helge@bronn-spesialboring.no

Helge Hindenes har jobbet for AS Brønn og Spesialboring siden 1994. Han kjører lastebil, kran, truck og er en av våre mest erfarne brønnborere.

Brønnborer

Jørgen Hindenes

Jørgen Hindenes har jobbet som brønnborer siden 2008 og har, tross ung alder, vært utallige steder i Hordaland og boret for Brønn og spesialboring AS.

Brønnborer

Kari-Anne Børtveit

Kari-Anne Børtveit er en av de få kvinnelige brønnborerne i Norge. Hun har jobbet for Brønn og spesialboring AS siden 2008. Hun kjører både lastebil, kranbil og truck.